Over ons

Enkele jaren geleden stonden wij voor een uitdaging. Als gezin dat dol is op wandelen, merkten we dat er weinig informatie beschikbaar was over kindvriendelijke wandelroutes op het internet. Vastbesloten om hier verandering in te brengen, besloten wij de Facebookgroep “Wandelen met kinderen” op te richten. Hier wilden we een plek creëren waar gezinnen hun wandelervaringen konden delen en waar anderen inspiratie konden vinden voor kindvriendelijke wandelingen.

Dankzij deze groep is er nu een bloeiende gemeenschap ontstaan van gelijkgestemde gezinnen die hun liefde voor wandelen delen. De Facebookgroep fungeert als een levendige hub waar ouders tips uitwisselen en elkaars avonturen bewonderen. Het heeft ons hart verwarmd om te zien hoe deze gemeenschap is gegroeid en hoeveel gezinnen erdoor geïnspireerd zijn geraakt om samen de natuur in te trekken.

Wij zijn trots op het feit dat we met “Wandelen met kinderen” een waardevolle bron hebben gecreëerd voor gezinnen die net als wij van de buitenlucht en wandelen houden. Onze missie gaat verder dan alleen onze eigen familie. We streven ernaar om anderen aan te moedigen om de schoonheid van de natuur te ontdekken, samen met hun kinderen, en zo onvergetelijke herinneringen te creëren.

In de media

Onze partners: