Binnenkort onze volgende zoektocht
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Waki schatten zoektochten

Avontuurlijk wandelen

Mascotte Waki

Zoektochten

Grimeren

Mascotte Waki

Maak kennis met Waki de eekhoorn. Zijn levendige karakter en speelse enthousiasme zullen kinderen inspireren om de magie van de buitenwereld te ontdekken.

Of het nu gaat om het speuren naar verborgen schatten, het volgen van avontuurlijke paden of het observeren van de natuurlijke wonderen om ons heen, Waki staat klaar om kinderen op een interactieve en educatieve reis te leiden. Onze mascotte is niet alleen schattig, maar ook slim en stimuleert nieuwsgierigheid, creativiteit en een liefde voor de natuur.

Waki de eekhoorn belooft niet alleen wandelingen vol plezier, maar ook waardevolle momenten van leren en ontdekken. Samen met hem wordt elke stap een avontuur, elke boom een ontdekking en elke wandeling een onvergetelijke ervaring. Laat Waki je gids zijn naar de schatten van de natuur, waar het plezier van ontdekken nooit ophoudt!

Waki schatten zoektochten

In nauwe samenwerking met Wandelsport Vlaanderen zijn wij trots om de schattenzoektochten te mogen organiseren van Vlaanderen Wandelt.

Elke zoektocht wordt zorgvuldig op maat gemaakt, afgestemd op de unieke kenmerken van de locatie, zodat de kinderen een onvergetelijke ervaring beleven te midden van prachtige omgevingen.

Zonnebeke

28 april 2024

Aalter

28 april 2024

As

28 april 2024

Hekelgem

19 mei 2024

Grimeren

Welkom bij ons enthousiaste team van vrijwilligers, waar creativiteit en speelsheid samenkomen .

Onze grimeurs staan klaar om de kinderen te transformeren in levendige karakters, waardoor ze volledig opgaan in het avontuur. Van stoere piraten tot schitterende prinsessen.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij ook tijdelijke tattoos aan die de avonturiers trots kunnen dragen als een herinnering aan hun ontdekkingsreis. Onze vrijwilligers zetten met zorg en precisie deze tijdelijke kunstwerken, waardoor de kinderen met een glimlach en een tastbaar aandenken naar huis gaan.

Onze partners: